top of page

FAQ

Mag ik ook buiten de afhaaltijden afhalen?

Dit kan in uitzonderlijke gevallen en is afhankelijk van drukte, neem contact op met Hard Wok Kitchen en we bespreken de mogelijkheden.

Doet Hard Wok Kitchen ook aan catering voor feesten en partijen?

Het op maat bereiden van mijn heerlijke Aziatische maaltijden is tot op heden nog niet te combineren met mijn werk in het ziekenhuis. Wanneer deze situatie wijzigt volgt een nieuwsbericht op deze pagina en op Hard Wok Kitchen's social media's.

Wat kan ik doen als ik niet tevreden ben met Hard Wok Kitchen?

Neem in dat geval asjeblieft contact met me op, dan komen we samen tot een oplossing.

Hoe lang is een maaltijd van Hard Wok Kitchen houdbaar?

De maaltijden zijn na het bezorgen of afhalen minstens 2 dagen houdbaar in de koelkast.

Waarom levert Hard Wok Kitchen het eten niet warm?

Hard Wok Kitchen is een eenvrouwsbedrijf en start op de dag van de aangeboden maaltijd in de ochtend al met koken. De dagverse maaltijd kan prima opgewarmd worden in de magnetron maar dit moet niet te vaak gebeuren ivm smaak- en kwaliteitverlies. Daarom laat Hard Wok Kitchen het opwarmen aan de gasten over. 

Ben je niet in de gelegenheid om zelf op te warmen? Laat het dan weten, mocht de drukte het toelaten zorgt Hard Wok Kitchen voor je warme maaltijd. 

Wanneer zet Hard Wok Kitchen nieuwe maaltijden op de website?

Het streven is elke woensdagavond de nieuwe maaltijden voor de week er na te plaatsen.

Wat als ik niet tevreden ben met hard-wok-kitchen.nl?

Dit zijn je antwoorden op veelgestelde vragen. Zorg ervoor dat je tekst duidelijk en beknopt is. Het is een goed idee om je tekst te bekijken en jezelf het volgende af te vragen - als dit mijn eerste bezoek aan de site was, zou ik dit antwoord volledig begrijpen? Herzie of breid vervolgens uit indien nodig. Overweeg om een foto of video toe te voegen als visuele ondersteuning voor extra impact.

bottom of page